| Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
buzzy Admin
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 34 Oras : Alexandria! Judetul:Teleorman Numele si Prenumele : Neacsa Mihai Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Lun Mai 12, 2008 6:56 pm | |
| Aici se vor propune de catre moderatori: -Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Orice mesaj postat de orice alt user va fi sters de catre un moderator sau un administrator.
| |
|
| |
Aleks Moderator
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 31 Oras : Bucuresti Numele si Prenumele : Dirk Kuyt Data de inscriere : 23/05/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Dum Mai 25, 2008 12:45 am | |
| | |
|
| |
crazyboy100 Admin
Numarul mesajelor : 67 Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Dum Mai 25, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
Aleks Moderator
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 31 Oras : Bucuresti Numele si Prenumele : Dirk Kuyt Data de inscriere : 23/05/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Dum Iun 01, 2008 1:47 am | |
| Va rog si in acelasi timp va propun ceva orice dezacitvare de cont ar fi bine sa fie postata aicea dupa modelul
ex:User:Gheorghe Rang:Dezactivare cont Dovada.:-w | |
|
| |
Aleks Moderator
| |
| |
Baronu'' Cont Dezactivat
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 31 Oras : Bucuresti, alaturi de Aleks :)) Numele si Prenumele : Nicolae Marian Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Vin Iun 06, 2008 5:41 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Baronu'' in Sam Iun 07, 2008 12:22 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Aleks Moderator
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Sam Iun 07, 2008 8:04 am | |
| | |
|
| |
Baronu'' Cont Dezactivat
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 31 Oras : Bucuresti, alaturi de Aleks :)) Numele si Prenumele : Nicolae Marian Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Sam Iun 07, 2008 12:20 pm | |
| Propun pe Aleks' Dezactivare Cont + Ban Ip Motiv : pt el acest site este doar sa faca mijto si sa faca pe moderatoru, cea ce viseaza sa ajunga pe competitii.ro , imi modifica mesajele si scrie el ce vrea , si ma pune la reclamatii "scor fals" il am martor pe Black^Red care a vazut knd s-a modificat mesaju eu nu eram online pe site , poate confirma!
va fi avertizat si nu va mai avea rangu de moderator athletic-boy | |
|
| |
`black^red Moderator Forum
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 32 Oras : resitza Numele si Prenumele : henry Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Sam Iun 07, 2008 12:23 pm | |
| - Baronu'' a scris:
- Propun pe Aleks'
Dezactivare Cont + Ban Ip Motiv : pt el acest site este doar sa faca mijto si sa faca pe moderatoru, cea ce viseaza sa ajunga pe competitii.ro , imi modifica mesajele si scrie el ce vrea , si ma pune la reclamatii "scor fals" il am martor pe Black^Red care a vazut knd s-a modificat mesaju eu nu eram online pe site , poate confirma! dap confirm lam urmarit .....k nu stiam .. cn face ... modifica ... si cn inchide topicuriile aiure isi bate joc de site rezolvat athletic-boyCe comfirmi ma tu ca sa uitat adminu la ip acolo si aparea numai alu Baronu ce oameni P.s:Nu va mere cu mine Aleks | |
|
| |
Aleks Moderator
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Sam Iun 07, 2008 8:01 pm | |
| Userii:Baronu" si Black^Red Rang:Ban pe ip la aman2 Motiv:Stie adminul foarte bine multumes chiar ... cu oameni ca tn nu putem colabora.... mai bine numai joc pe site k sa intru sa ma enervez cu tn bft la toti `black^REDPoi tu cu Baronu" incercati sa ma faceti pe mine dar nu aveti sanse \ Aleks` | |
|
| |
Aleks Moderator
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Lun Iun 09, 2008 12:33 pm | |
| User:Baronu" Rang:Ln Motiv:Ma jigneste Dovada: Dovada | |
|
| |
Baronu'' Cont Dezactivat
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT Mar Iun 10, 2008 4:09 pm | |
| User: Yo Rank: Dezactivare Motiv: Imi bag p**a in Aleks :X
Ok,vei avea contul dezactivat Alex
Macar daca ai avea ce zici tu la motiv....14 ani athletic
Nu imi pun mintea cu copii noi nascutii
Aleks` | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri LISTA NEAGRA /Dezactivari CONT | |
| |
|
| |